În calitate de primar al Clujului voi aduce 20.000 de locuri de muncă mai bine plătite

Un oraş bogat este acela în care locuitorii săi au locuri de muncă bine plătite, nu locuri de muncă plătite prost.

Este bine că avem o industrie IT cu 15.000 de clujeni bine plătiţi.

Este bine că avem Banca Transilvania, Emerson, Universităţile şi companiile mari, DAR trebuie să găsim soluţiile şi pentru restul de 100.000 de clujeni care câştigă în fiecare lună sub 1.800 de lei.

Sunt un om de afaceri ce nu a avut contracte cu Statul.

Înteleg foarte bine de ce e nevoie ca IT-ul, industria şi serviciile să se dezvolte în continuare. Ca primar, voi crea condiţii propice pentru aducerea de investitori care să plătească mai bine clujenii şi nu de investitori care să tragă cinci piei de pe angajaţii lor.

Am relaţii foarte bune cu cei mai importanţi oameni de afaceri din Cluj- Napoca şi judeţ şi, împreună, sunt sigur că putem găsi soluţii pentru a-i aduce pe partenerii lor la Cluj ca să investească.

În următorii 4 ani, voi crea un program special de reconversie profesională a persoanelor fără loc de muncă cu vârsta mai mare de 45 de ani şi cărora le este foarte greu să mai fie integraţi în serviciu.

Un alt program se referă la antrenarea tinerilor în activităţi cu responsabilitate socială, posturi plătite prin care tineri cu educaţia terminată să aibă grijă de persoanele vârstnice din Cluj-Napoca pentru a răspunde "prezent" nevoilor lor.

Voi fi într-o permanentă "vânătoare" de investitori.

Mă voi bate pentru Clujul meu pentru a aduce aici investiţii în IT, industrie, manufactură şi servicii.

Imagine Cluj, noaptea
Fiindcă acesta este rolul unui primar. Să facă un oraș mai bun de trăit pentru fiecare clujean