La ce sa va ganditi pana in iunie 2016

Intrebarea nu e daca Emil Boc va mai candida sau nu pentru al PATRULEA mandat la primaria Clujului, ci daca acest om mai are ceva de spus unui oras pentru care nu gaseste solutii sa il urce mai sus.

Boc e coscovit de problema gunoaielor, nu mai iese prin cartiere, nu mai da audiente, ne minte cu bikesharingul, Filarmonica, Buftea de Cluj si tunelul pe sub centru de peste 10 ani!

A adus Clujul in stadiul de haos imobiliar, cu blocuri intre case si blocuri inaltate fara autorizatii.

Nu are curaj sa isi asume un regulament pentru posesorii de animale.

Cumpara haotic pe zeci de milioane autobuze pe motorina, apoi, dupa ce a cheltuit un purcoi de bani, se decide ca vrea autobuze electrice.

Spitalele noastre arata jalnic, n-avem crese si gradinite, iar el da o jumatate de milion de euro pe Untoldul vietii.

De un secol promite ca rezolva intrarile in oras, care-s urate ca naiba.

Ne minte ca ne face parcari, n-a adus UN INVESTITOR de seama la Cluj in acest mandat, nu e in stare sa rezolve problema "U" Cluj, nu are niciun plan coerent de asfaltare pe centru, nu mai poate controla Politia Locala.

2016 in spatele unui fermoar semi-deschis

Pietele arata comunistoid, nu mai vorbesc de piata Marasti unde zici ca esti in Ferentari. Nu are solutii pentru renovarea cladirilor istorice din Centrul Clujului.

E captiv in contractul cu Parcul Tineretului, o sa ne bage orasul in datorii cand Primaria va pierde procesul pentru Lomb. A fost ales de 3 ori pana acum. Ca Funar.


Si mai vrem inca 4 ani cu dumnealui?

Eu cred ca avem nevoie de Noul Cluj, de un Cluj care sa produca bani, sa atraga bani. Am depasit stadiul ala in care sa zicem ca avem nevoie de locuri de munca.

Clujul e dezvoltat, avem nevoie de locuri de munca MAI BINE PLATITE. Degeaba vine nu stiu care firma nemteasca la Cluj, daca salariile sunt de 240 de euro.

Visez la un Cluj modern, in care sa lasam la o parte frustrarile si abordarile comunistoide, un Cluj al impacarii, un oras al fondului, nu al formelor.

Nu suntem oras de 5 stele, ne mintim cu acest slogan. Nu ne trebuie stele, ne trebuie proiecte faine si moderne, care sa ne transforme intr-o METROPOLA.

Nu va cer nimic acum, va rog doar sa meditati la cele de mai sus. Fara patima, ci cu calm.

Imi veti da dreptate cand spun: Clujul merita MAI MULT.