Ce are acest Liviu Alexa in cap?

Timp de 26 de ani, Funar, Boc, Apostu, Nicoara si altii au venit sa va ceara votul sa ii puneti primari avand cel mult un fluturas cu promisiuni: ca va fac metrou, tunel, spital regional, filarmonica. Aceleasi minciuni pe care le-ati inghitit, dragi clujeni, fara probleme timp de 26 de ani.

Din 2012 incoace, zi de zi, saptamana de saptamana, am incercat sa va deschid ochii asupra adevaratelor probleme ale orasului: lipsa locurilor de munca mai bine platite, lipsa parcarilor, lipsa unor solutii reale pentru anularea aglomeratiei, lipsa unor proiecte pentru sistemul medical. De 4 ani va zic saptamana de saptamana ca Emil Boc nu a facut toate cele enumerate. E drept, la inceput, multi ati refuzat sa priviti realitatile acestea in fata. Ma bucur insa ca acum v-ati trezit.

20 000 de clujeni au semnat pentru candidatura mea la Primaria Cluj-Napoca. Asta inseamna ca nu am vorbit degeaba.

Dar, spre deosebire de politicienii corupti, eu am criticat, dar am venit si cu solutii, cu proiecte concrete.

A venit astazi vremea sa va arat Programul meu Pentru Cluj. Este cel mai consistent document din ultimii 26 de ani pe care un candidat la Primaria Cluj-Napoca vi-l prezinta. Este scris cu manuta mea, in colaborare cu specialisti, arhitecti, oameni din societatea clujeana. Mai avem 7 luni pana la alegeri. Vreau sa va rog sa il cititi acum. Nu vreau sa fac ca politicienii, sa vin cu o saptamana inainte de alegeri la usile dumneavoastra ca sa va cersesc votul.

Răscruce de drumuri

Nu, eu vin acum si va arat ce vreau sa fac impreuna cu echipa mea de consilieri locali ai Partidului Miscarea Liberala.

In toata aceasta discutie, retineti un lucru: nu Liviu Alexa e important. Poate unii dintre dumneavoastra nu ma placeti, e si normal, nu sunt Dumnezeu, am calitati si defecte. Dar pana si cei mai mari dusmani ai mei imi recunosc macar o calitate: ambitia de a munci ducand lucrurile pana la capat.

In toata aceasta discutie, nu Liviu Alexa e important, ci proiectele sale. Va rog sa dati click pe linkul de mai jos si sa le cititi: sunt planuri concrete, solutii de bun simt, lucruri ce NU s-au facut pana acum in 26 de ani si de care orasul nostru drag are absoluta nevoie.

Mai vreti inca 4 ani un Emil Boc inert si mincinos care sa va minta ca face tuneluri si parcari si filarmonici si spitale regionale? Sper ca nu. Clujul trebuie sa iasa din morisca alegerilor proaste.