Boc a avut sub pix UN MILIARD de euro in ultimii 4 ani si nu se vede nimic dupa el

Electoratul domnului Emil Boc nu va intelege niciodata lucrurile pe care le voi scrie mai jos, de aceea eu ii caut cu ambitie si rabdare pe acei clujeni care vor macar sa mediteze la ceea ce urmeaza sa spun. 

Nu vreau sa fiu ales de clujenii care spun urmatoarele:

  • lasa, domnule, sa mai fure si pedelistii, ca uite ca ne-au facut stadion si polivalenta si Untold
  • Boc a facut o gramada dupa era Funar
  • nu este altcineva mai bun

Nu vreau sa fiu ales de clujenii care simt in vene gena compatibilitatii sociale cu taranul din Rachitele, care cred ca daca Boc coseste iarba e un bun gospodar.

Nu vreau sa fiu ales de clujenii care cred ca Boc e Dumnezeu pe Pamant (ma sperie gandul ca a fost ales de 3 ori in 12 ani, miroase a comunism), vreau sa fiu votat de clujenii care cred sincer ca un primar nu trebuie sa coseasca iarba! Vreau un primar pentru Cluj care sa nu se mai bata cu perne, nici cu apa, nici sa mestece in mamaliga, nici sa conduca tramvaiul, nici sa faca poze cu maimuta, nici care sa ia decizia de a duce gunoiul in Someseni fara sa se gandeasca la cetatenii de acolo. 

Ilustrație conținând o figură cu nasul lung care ademenește cu un morcov niste oameni ce ajung într-o prăpastie

Clujul merita un primar manager, un consiliu local compus din oameni activi si cu bun simt.

Dar motivul cel mai important pentru care NU il mai vreau pe Emil Boc este faptul ca a avut pe mana in ultimii 4 ani peste UN MILIARD DE EURO - bugetul Clujului pe 2012-2015 (nu mai zic de 2016) si nu a facut nimic notabil din acesti bani.

Vreti DOVEZI? Iata-le!

2012 - 962.000.000 lei - 224 milioane €

2013 - 961.000.000 lei - 218 milioane €

2014 - 1 155 000 000 lei - 260 milioane €

2015 - 1 181 000 000 lei - 263 milioane €

Total: 965 milioane euro

Clujul este cel mai bogat oras din tara dupa Bucuresti. Cum este atunci posibil sa nu avem nici in 2015 parcari destule, crese, gradinite, intrari in oras, drumuri facute, adica elemente de civilizatie urbana? Oameni, dumneavoastra va dati seama ca ceva nu e in regula? Eu am facut calculul pe ultimii 4 ani, dar tripleta Boc-Apostu-Moisin a spart in ultimii 11 ani de cand e la carma orasului peste 2,3 miliarde de euro!


Oameni buni, in conditiile in care un parking e 4 milioane de euro, va dati seama ca se puteau face 200 de parkinguri numai din banii astia pana acum? Exagerez comparatia, caci Clujul nu ar avea nevoie de 200 de parkinguri, dar vreau doar sa intelegeti CAT S-A PUTUT FURA de catre pedelisti in ultimul deceniu!

De aceea va zic, ii caut pe acei clujeni care au mintea rece si care se gandesc la aceste cifre si la faptul ca nu e in regula ce se intampla. Pe cei extaziati de gratuitati si subventii la gigacalorie, pe cei ce vor un primar care in continuare sa faca chefuri anuale cu 1200 de pensionari la hotel Napoca, intr-un exercitiu ingretosator de populism, ii rog sa nu citeasca mai departe.

Votul din 2016 pentru Primarie va fi cu totul altul, simt asta deja din felul in care oamenii pun problema. Clujenii au deja asteptari, vor vota mult mai inteligent, li s-a aplecat de scandaluri si politicieni corupti. 

Mai sunt multi oameni care spun ca nu ii intereseaza politica. Ca nu vor sa se bage.

Oameni buni, politica e la Bucuresti, la televiziuni si in parlament, in 2016 suntem chemati la vot NU sa facem politica, ci sa facem Clujul mai modern si mai bogat! 

Dumneavoastra, toti cei ce spuneti ca NU vreti sa faceti politica, sunteti vinovati pentru ca, nemergand la vot in anii precedenti, i-ati lasat pe altii sa voteze oameni corupti ca Sorin Apostu, Bica, Cordos, Horea Uioreanu, care au facut CLUJUL DE RUSINE.

Din cauza ca dumneavoastra, cei ce va ascundeti dupa sintagma "nu fac politica", nu ati fost la vot, ati lasat populisti precum Emil Boc sa toace sute de milioane de euro pe asfaltari si reasfaltari, pe parcuri de joaca pentru copii facute de mantuiala ca sa se imbogateasca firmele de casa ale primariei. La Cluj se tot asfalteaza dupa 25 de ani de la Revolutie, de parca am fi un oras bananier! Iar noi ne tot miram cand vedem ca se sparg strazile proaspat asfaltate, nu ni se pare nimic in neregula!

Cand mergeti la Urgenta la doua noaptea, in mizeria aia de spatiu de asteptare, sa tineti minte ca el arata asa fiindca nu ati fost la vot, fiindca i-ati lasat pe cetatenii care vad numai in jurul casei lor sa decida.

Clujul nu e numai centru, Clujul este si Manastur, si Marasti, si Grigo, si Iris, si Gheorgheni, si Gruia, si Intre Lacuri, si Someseni, si Buna Ziua, si Zorilor, si Dambu Rotund, si Bulgaria. Cartierele Clujului arata foarte prost, sunt gri si terne, nemodernizate. In Marasti zici ca esti in Berceni, lui Boc nu i-a pasat niciodata de cartierul acesta. Pentru Emil Boc, Iris nici nu exista.

N-a avut curaj ca PRIMAR sa mearga macar o data la Pata Rat, ce sa mai vorbim de Intre Lacuri si Iris sau Dambu Rotund.

Degeaba facem pranzuri in cer, dam cu artificii, lansam baloane si facem festivaluri in centrul Clujului, daca orasul nu se dezvolta unitar si in cartiere. Avem totem de 20 000 de euro in Parcul central, iar in Iris si multe cartiere ale Clujului sunt strazi neasfaltate, ca niste ulite satesti.

In iunie 2016, se joaca cea mai importanta partida din istoria Clujului. Cea care va decide daca Clujul ramane o urbe, condusa de politruci hamesiti si mincinosi si corupti, sau devine o metropola condusa doar de dorinta oamenilor de a merge pe calea cea buna.

Tineti minte ce va spun: Clujul e un oras foarte bogat, dar saracit de pedelistii pe care Boc i-a aburcat in functii, saracit de clica din jurul lui Boc si garantata de Boc. Unii spun ca prea critic, ca prea nu vreau sa vad lucrurile pozitive din acest oras.

Va rog sa ma scuzati ca nu pot. Cand stiu ca orasul asta a avut un miliard de euro in ultimii 4 ani ce a fost tocat si mestecat de rechinii din administratia locala, iar noi n-avem nici macar toalete publice in oras, ca sa nu mai zic de spitale, ambulante, locuri de joaca si parcuri, parkinguri si crese, ce s-ar putea face cu 20 la suta din acest miliard, cand stiu toate astea, nu pot sa fiu fericit.